Unieke TS Health Foundation Goodiebox inhoud ter waarde van € 160,-
€ 15,00

Unieke TS Health Foundation Goodiebox inhoud ter waarde van € 160,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,00

  • Een ruim gevulde healthy goodiebox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel. Dat klinkt toch gezond en makkelijk?Beschrijving

Details

Een ruim gevulde healthy goodiebox voor €15,- (inhoud ter waarde van € 160,-) waarbij je óók nog bijdraagt aan een goed doel. Dat klinkt toch gezond en makkelijk?

De TS Health Foundation wil haar steentje bijdragen aan een Happy Healthy Life voor iedereen. Juist in deze tijden zijn er velen die een extra duwtje kunnen gebruiken. Zo heeft de Foundation al verschillende mooie donaties gedaan het afgelopen jaar. Speciaal voor de feestdagen is er iets nieuws bedacht, een verrassing box vol met gezonde goodies. Wat er in zit is natuurlijk de verrassing, maar ze dragen allemaal bij aan jouw gezondheid, dat beloven we. De inhoud heeft een waarde van meer dan €160,- maar deze bieden we nu aan voor maar 15,-! Deze € 15,- zetten we dan weer in voor een nieuw goed doel, zo draag jij indirect hier ook jouw steentje aan bij. Ook dat beloven we!

Extra info

Extra informatie

Merk Nee
inhoud Nee
ingredienten Nee
Beoordelen

Klantenreviews

Beoordelen "Unieke TS Health Foundation Goodiebox inhoud ter waarde van € 160,-"

Schrijf uw eigen review

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.