Puressentiel Ademhaling Luchtspray
€ 5,48

Puressentiel Ademhaling Luchtspray

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,48

Merk: Puressentiel

Contents: 20 ml

  • Product op basis van aromatherapie
  • Ondersteunende behandeling van ademhalingsklachten
  • Verlichting van verkoudheid en hoestenBeschrijving

Details

Product uit de aromatherapie - EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). Formule van 100% natuurlijke oorsprong - Zonder drijfgas - Zonder bewaarmiddelen.

Uitwendig gebruik. Voor een ondersteunende behandeling van ademhalingsklachten en verlichting van verkoudheid en hoesten

• 2 tot 3 verstuivingen op een zakdoek.
• 4 tot 6 verstuivingen in de lucht.
• 4 verstuivingen in een kom met heet water, niet-kokend water, waardoor aromatische dampen vrijkomen.

Afgeraden bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Voor personen die een medische behandeling volgen of in geval van twijfel raad vragen bij een gezondheidsspecialist. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/ heteoppervlakken. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Raadpleeg een arts in geval van aanhoudende irritatie, huiduitslag of oogirritatie. Niet inslikken. In geval van inslikken, de mond spoelen en onmiddellijk een arts raadplegen en hem de product tonen. Gooi de lege verpakking weg conform plaatselijke regelwetgeving in verband met afvalstoffen. In het tweede geval, zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet gebruiken voor andere doeleinden dan deze waarvoor het product is bestemd.
 

Extra info

Extra informatie

Merk Puressentiel
inhoud 20 ml
ingredienten Bevat: D-LIMONENE, PINENES (ALPHA OR BETA), DELTA-3-CARENE. Natuurlijk aanwezig In essentiële oliën. Bevat Plantaardige Alcohol.
Beoordelen

Klantenreviews

Beoordelen "Puressentiel Ademhaling Luchtspray"

Schrijf uw eigen review

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.