Algemene voorwaarden

Deze website is opgezet door Scala Health. Scala Health is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, de afhandeling van bestellingen en de kwaliteit van de bestelde producten.

Let op: wanneer u onze website bezoekt, accepteert u en geeft u automatisch uw goedkeuring voor onze algemene voorwaarden.

Prijzen
De prijzen gelden op het moment van publicatie, zijn inclusief BTW en zijn weergegeven in Euro's.

Garantie en retour
Zie onze Garantie pagina.

Algemene Voorwaarden
Scala Health en zijn tussenpersonen hebben alle zorg gedragen in het opstellen van de inhoud van deze website. Scala Health wijst, binnen de grenzen van de van toepassing zijnde wetgeving, uitdrukkelijk alle verantwoordelijkheid af met betrekking tot waarborgen, uitdrukkelijk of impliciet, over de nauwgezetheid van de informatie die om het even welk deel op deze website bevat. De prijzen die op de website vermeld worden zijn geldig op het moment van publicatie. Prijzen zijn inclusief BTW. Scala Health is ten opzichte van niemand aansprakelijk in het geval van verlies of beschadiging die zou voortkomen uit het gebruiken van om het even welke informatie die op deze website vermeld wordt. Tenzij anders wordt aangegeven, is alle informatie op deze website uitsluitend bestemd voor diegenen die tot deze website toegang hebben vanuit Nederland en België.

Leveringsinformatie
Normaal gesproken worden goederen binnen drie werkdagen verzonden via een pakketdienst. Houdt u alstublieft rekening met 7 tot 10 werkdagen voor bezorging. Wanneer u uw bestelling na 10 dagen niet heeft ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op.

Terug zenden

Als klant hebt u het recht de producten zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen na betaling terug te zenden, danwel in origenele ongeschonden staat zoals het u is aangeleverd

Annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren voordat deze verzonden is, neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op vóór 14:00 uur op de dag van verzending en bel 00(31) 0341 462 121. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de terugbetaling te voldoen.

Privacy Policy 
Bekijkt u alstublieft onze Privacy Policy